Детско танцово студио Пумпал

  Пумпал

  Шун Джудо

  Треньори

  Галерия

  Контакт

  English

  График

Детско танцово студио


Гимнастика, спорт и танци за най-малките от 1.5 до 4 годинки.

На тази възраст децата са естествено активни. Те обичат да ходят, да бягат, да скачат, да се катерят. Специалистите препоръчват те да получават всеки ден най-малко 60 минути неструктурирана физическа активност - свободна игра и разходки, и 30 минути структурирана физическа активност под формата на тренировка с възрастен - спортен инструктор или родител.

Екипът създал Детски спортен клуб "Пумпал", който има вече 18-годишен опит и се състои от родители, изпитали нужда от нещо подобно , особено в студените зимни месеци, създаде забавна спортна програма , която да отговори на нуждите на най-малките деца, дори за тези, които все още не посещават детски ясли и градини.

Едно занимание е с продължителност от 40 минути и е изцяло под музикален съпровод. Започва с упражнения от оздравителната гимнастика, представени на децата по игрови, забавен и приказен начин. Така те с удоволствие показват и правят упражненията след това и вкъщи. Продължаваме с модерни танци - стъпки, движения, завъртания, пляскане - най-веселата част от нашата тренировка. Завършваме с игри с различни спортни уреди - различни по големина топки, обръчи, въженца и т.н.

Тренираме всички мускулчета на цялото тяло , изграждаме правилна стойка и походка, развиваме гъвкавост, баланс, координация, бързина, ловкост, издръжливост, ритмичност и музикалност.

Заниманията са под ръководството на спортен инструктор.
    Copyright PUMPAL, 2003